Lesor emotivan pred finale: Mnogo toga sam prošao da bih bio ovde

Francuz će imati težak zadatak protiv Tavaresa i Poarijea

26.05.2024. 09:53
  • Podeli:
profimedia-0870969175 panatanaikos makabi matijas lesor-663a992b0c6d0.webp Foto: Profimedia

Košarkaši Pantinaikosa će igrati finale Evrolige protiv Real Madrida. Jedan od najzaslužnijih igrača u grčkom timu za sjajne rezultate ove sezone je bivši centar Partizana, Matijas Lesor.

"Veoma smo zahvalni što smo u ovoj poziciji, jedan korak od samog vrha Evrope. Ja dolazim sa mesta za koje verovatno 90% vas ne zna ni gde se nalazi. Kad sam odrastao, nisam ni mogao da sanjam da ću biti na ovakvoj sceni”, rekao je Matijas Lesor, košarkaš koji je rođen na Martiniku, pred finale Evrolige.

FOTO: KK PARTIZAN

"Neverovatno mi je delovalo da uopšte budem profesionalac u Francuskoj. Sada sedim ovde i govorim o tome da smo jednu pobedu udaljeni od toga da budemo šampioni Evrolige, to je ludilo. Mnogo toga sam morao da prođem da bih došao dotle. Odrastao sam u teškom okruženju na mom ostrvu. Ne želim ni da mislim o tome",  poručio je centar koji je u prošloj sezoni nosio dres Partizana.

Lesor je u prethodne dve sezone Evrolige biran u idealnu petorku takmičenja. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()