Lesor odgovorio na prozivke: U Partizanu su mi braća, daću sve što imam za Panatinaikos

Lesoru su navijači Panatinaikosa zamerili što je putem video poziva zajedno sa Aleksom Avramovićem slavio pobedu Partizana

28.10.2023. 12:21
  • Podeli:
Matijas Lesor-64aba7c8bb051.webp Foto: Profimedia

Francuski košarkaš Matijas Lesor odgovorio je na prozivke navijača Panatinaikosa zbog proslave pobede njegovog bivšeg kluba Partizana nad Crvenom zvezdom, istakao je i da među "crno-belima" ima braću i dodao da će sve što ima dati za "zelene" iz Atine.

Lesoru su navijači Panatinaikosa zamerili što je putem video poziva zajedno sa Aleksom Avramovićem slavio pobedu Partizana nad večitim rivalom Crvenom zvezdom u meču 5. kola Evrolige.

"Nažalost, video sam reakciju navijača Panatinaikosa na društvenim mrežama. Ne obraćam zaista pažnju na to. Kao što sam već rekao, imam braću u Partizanu i za 10 godina i dalje ću razgovarati sa njima telefonom, zvaću ih. To su moja braća, nisu mi samo prijatelji. Kad moja braća pobeđuju, srećan sam zbog njih", izjavio je Lesor za kamere košarkaškog portala Jurohups (Eurohoops).

Lesor je u petak uveče odigrao fenomenalnu utakmicu i predvodio Panatinaikos ka pobedi protiv Baskonije u Atini rezultatom 95:81. Francuz je sa 23 poena i 14 skokova bio MVP meča sa indeksom korisnosti 31.

"Pokazao sam da igram za ovaj tim, igrač sam Panatinaikosa i daću sve što imam, svaki put kad stanem na teren. Kad je u pitanju Partizan, bila je to veoma važna utakmica za njih, derbi, i bio sam srećan jer su moja braća pobedila. Prosto, bio sam srećan zbog njih", zaključio je Lesor. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()