Lesorov sin oduševio Grobare: Izgovorio reč na srpskom pa izazvao lavinu komentara

Porodica iskusnog centra ne krije koliko obožava Partizan

16.10.2024. 17:40
  • Podeli:
Tan2023-05-2222075323_5 matijas lesor jadranka ilic-649bf51e7e6da.webp Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Dok je Matijas Lesor igrao u Parizu sa Panatinaikosom, njegova supruga Trejsi i sin Matson bodrili su Partizan u Beogradskoj areni.

To su radili iz prvih redova, a navijači ih nisu zaboravili, pa su tokom jučerašnjeg meča mnogi prilazili kako bi se fotografisali sa Matsonom i Trejsi.

Mladi navijači obletali da zabeleže zajedničku fotografiju, a on je na sebi nosio Partizanov dres sa naravno prezimenom Lesor.

Vrlo brzo posle meča na društvenim mrežama pojavio se još jedan snimak koji je potpuno oduševio Grobare, a na kojem se vidi kako mali Matson odlično priča čak i na srpskom jeziku.

Mama Trejsi je pokušala da ga natera da izgovori reč "brate", a maleni Matson je to uradio bez greške.

U videu pogledajte kako je to izgledalo:

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()