Navijači izviždali košarkaše Partizana: Čiji dres nosite?

Frustracija je u "Štark areni" dostigla maksimum

09.02.2024. 10:02
  • Podeli:
Košarkaši Partizana-65c5e862a68ae.webp Foto: Strahinja Aćimović/Tanjug

Partizan je u prepunoj "Štark areni" i fantastičnoj atmosferi, koja se viđa još samo u Turskoj i Grčkoj, poražen od Bajerna u poslednjoj sekundi meča sa 78:79 - trojkom Silvana Franciska i promašajem Kevina Pantera u poslednjem napadu.

Ono što još više boli navijače Partizana, koji su svaki put u "Štark areni" šesti igrač tokom utakmica Evrolige i koji ove sezone plaćaju dosta skupe karte, jeste način na koji su crno-beli poraženi. 

Dozvolili su da izgube dvocifrenu prednost, da ih protivnik stigne i stisne, a onda u kobnom napadu, pri rezultatu 78:76 ne prave faul na Francuzu nego ga puštaju da šutira iz daleka - on pogađa i ostavlja Partizanu manje od sekund za vađenje...

Frustracija je u "Štark areni" dostigla maksimum, kako na terenu i klupi domaćina, tako i na tribinama. Navijači su svoj bes iskalili na navijače, a policija je morala da pravi štit putanjom kojom su se kretali navijači.

Zvižduci, psovke, i dobacivanja upućena igračim su bila brutalna, a jedno od pitanja, i to preko megafona, bilo je i "Čiji dres nosite"?

Posle utakmice trener Partizana Željko Obradović je preuzeo odgovornost za ovaj poraz, peti u nizu na svim frontovima, a treći pred svojom publikom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()