Neočekivan odlazak iz Zvezde: Jago dobio ponudu koja se ne odbija?

Brazilac na stolu ima konkretnu ponudu

26.06.2024. 17:12
  • Podeli:
kaboklo jago Bane T. StojanovicATAImages-66471a091ed9f.webp Foto: Bane T. StojanovicATAImages

Košarkaš Džoel Bolomboj stavio potpis na produžetak saradnje do 2026. godine. Nešto kasnije je isto učinio i Rokas Gedraitis.

A kada je osvojen i treći pehar, ugovor (takođe do 2026), produžio je kapiten Branko Lazić, zatim i Miloš Teodosić (2025).

Prvo zvanično pojačanje u prelaznom roku bio je Uroš Plavšić (do 2027), a njegovim koracima krenuli su Ajzeja Kenan (do 2026), Nikola Kalinić (do 2027) i Majk Daum (do 2026).

Dok simpatizeri crveno-belih iščekuju uspešan završetak posla uprave i sa Kodijem Milerom Mekintajerom, "zaledila" ih je informacija da MVP finala ABA lige Jago dos Santos, možda spakuje kofere i napusti Mali Kalemegdan.

O čemu se zapravo radi? Kako se može čuti iz nezvaničnih izvora, omaleni Brazilac ima na stolu konkretnu ponudu (kako piše Telegraf, iz Rusije).

Takođe ima i validan ugovor sa crveno-belima, ali kako nezvanično saznaje Meridian sport i klauzulu prema kojoj ukoliko zaintersovana strana uplati 200.000 dolara na ime obeštećenja, Dos Santos može da promeni sredinu. Naravno, ukoliko dobije bolje finansijske uslove.

A, prema nezvaničnim informacijama, oni su skoro tri puta veći nego što su mu sada u Zvezdi, koja je spremna da mu da povišicu, ali ne želi da ide preko određenih limita.

Sada je na Brazilcu da odluči da li će izabrati daleko veći novac.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()