Obradović: Izvinjavam se navijačima što su gledali našu veliku bruku i sramotu

Strateg Partizana preuzeo odgovornost i čestitao Splićanima na zasluženom trijumfu

05.02.2024. 22:07
  • Podeli:
željko obradović, 28 jan 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-65c14c8a892c0.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Košarkaši Partizana odigrali su jako loš meč protiv Splita u ABA ligi i izgubili 74:67 pred svojim navijačima u Areni. Trener crno-belih Željko Obradović je preuzeo odgovornost na sebe, ali teško da to navijači Partizana i generalno oni koji znaju bar nešto o košarci, mogu da prihvate - ne može trener da istrči na teren umesto igrača, već moraju i oni da zarade svoju platu.

A kako su večeras igrali Obradovićevi izabranici, oni tu platu nisu zaradili. Naprotiv, trebalo bi da budu kažnjeni.

"Izvinjavam se svima koji su došli i gledali ovo naše neverovanto loše izdanje. Kad ekipa ovako izgleda, trener treba da se zapita i preuzme odgovornost i ja ću je preuzeti, kao i uvek", rekao je Obradović posle poraza od Splita.

"Čestitam Splitu na aposlutnoj zasluženoj pobedi, Igrali su neuporedivo bolje od nas. Još jednom izvinjenje svim navijačima Partizana što su imali priliku da gledaju ovakvo izdanje tima. Velika sramota i osećam veliku bruku i sramotu", istakao je Obradović na konferenciji za medije.

On je potom objasnio zašto je "odmarao" Kevina Pantera i Pi Džej Doužera, a izostao je i Uroš Trifunović, kome je prošle nedelje pozlilo u avionu tokom leta iz Nice u Bolonji.

"Iza nas i ispred nas je serija teških utakmica i razmišljao sam da je prilika da se odmore dva igrača. Kevin koji je u velikoj minutaži i Pi Džej koji ima problem s nogom i zbog toga sam ih sklonio iz tima, plus Trifunović, koji je u procesu da se utvrdi što mu je pozlilo na putu pre neki dan", poručio je Obradović. 

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()