Obradović kratko nakon pobede: "Bilo je dobrih, ali i loših stvari"

U sjajnoj formi su crno-beli

25.09.2024. 21:40
  • Podeli:
zeljko obradovic Dusan MilenkovicATAImages-66f46482cfc94.webp Foto: Dusan Milenkovic ATAImages

Košarkaši Partizana su na sjajan način otvorili ABA ligu. U prvom susretu pred svojim navijačima savladali su Borac iz Čačka rezultatom 96:66.

Nakon meča, trener crno-belih Željko Obradović je kratko izneo utiske.

"Hvala navijačaima koji su došli, ovo nam mnogo znači. Novi tim, novi igrači su osetili šta znači igrati za tim. Dobra utakmica, Borac je dobro igrao, ali je presudio kvalitet. Bilo je dobrih stvari, ali i loših. Okrećemo se novoj utakmici protiv Spataka", rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Trener čačanskog Borca Saša Ocokoljić takođe ističe kvalitet rivala kao presudni faktor.

"Čestitke Partizanu na pobedi, mislim da su imali bolji ritam igre. Pričamo o velikoj razlici u kvalitetu. Igrali smo korektno prvo poluveme, Partizan je šutirao dobro, a  totalno pomaračenje je bilo u trećoj deonici. Kada igrač dobiju ovako samopouzdan i uđu u ritam... To su razlozi za ovaj rezutlat.  Ponavljam da mo mi odigrali korektno. Još jedom, čestitke Partizanu želim i sve najbolje u nastavku sezone", rekao je Ocokoljić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()