Obradović: Važna pobeda, nadam se da ćemo na sledećem treningu biti kompletni

Partizan je večeras poedio Cedevitu sa 110:102

03.03.2024. 22:01
  • Podeli:
željko obradović, 28 jan 2024 - Dusan Milenkovic ATAImages-65c14c8a892c0.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

"Prvo poluvreme bilo je prilično dobro, napadački, sa izuzetnim protokom lopte, a onda smo u drugom ušli u problem protiv tima koji je bio napadčki raspoložen. Važna pobeda, idemo dalje", rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović posle trijumfa protiv Cedevite u ABA ligi (110:102).

Obradović je otkrio i da bi trojica povređenih igrača (Jaramaz, Naneli, Vukčević) trebalo da budu spremni za gostovanje Olimpiji iz Milana u Evroligi.

"Jaramaz nema ništa ozbiljno. Preporuka je bila do odmori dva-tri dana. Takođe i Naneli se oseća mnogo bolje. On je vukao povredu ramena još od finalne utakmice u Kupu. I Tristan ima mali problem sa kolenom, ali nadam se da ću u utorak imati svih 15 igrača na treningu. Bilo bi lepo", zaključio je Obradović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()