Obradović zadovoljan pobedom u ABA ligi: Otkrio i šta se dešava sa Ledejem i Smailagićem

Povređeni Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili večeras u protokolu.

06.01.2024. 22:00
  • Podeli:
Tan2023-12-0721001643_9 željko obradović foto marko đoković-6599b6ec3d5d4.webp Foto: Tanjug/Marko Đoković

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je posle pobede nad Krkom (96:76) da je zahvalan navijačima na podršci na prazničan dan i čestitao svima Badnje veče i Božić.

Na utakmici je bilo 7.337 navijača, a ulaz je bio besplatan.

"Hvala svim ljudima koji su došli da nas podrže za Badnje veče. Želeo bih da iskoristim priliku da svima čestitam Badnje veče i Božić. Što se tiče utakmice najvažnije je da smo odigrali na visokom nivou, iskoristili sve raspoložive igrače i rasporedili minutažu pred teške izazove koji nas očekuju", rekao je Obradović na konferenciji za medije posle utakmice.

Povređeni Zek Ledej i Alen Smailagić nisu bili večeras u protokolu.

"Smailagić će teško biti spreman za Fenerbahče, a što se tiče Ledeja videćemo sutra i prekosutra kakva je situacija", dodao je Obradović i istakao da je zadovoljan povratkom Uroša Trifunovića u tim posle oporavka od povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()