Održana Skupština Partizana: "Dugovi su sanirani"

Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.

24.09.2024. 20:10
  • Podeli:
ostoja mijailović, 27 april 2024 - foto Antonio Ahel ATAImages (2)-66449bc1241f7.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U utorak 24. septembra, održane su redovne sednice Skupštine i Upravnog odbora KK Partizan.

Prilikom zasedanja najvišeg organa Kluba, usvojeni su izveštaji o radu i ukazano je poverenje Upravi Kluba za realizaciju predloženih planova za unapređenje rada kompletne organizacije, ostvarivanje sportskih i poslovnih rezultata u sezoni 2023-24. 

Na sednici Upravnog odbora, usvojeni su izveštaji o radu sportskog i poslovnog sektora KK Partizan , predstavljeni su finansijski izveštaji i planovi za ostvarenje postavljenih ciljeva.  

Najvažnije takmičarske ambicije kojima će Klub stremiti u sezoni 2024-25 su plasman u četvrtfinale Evrolige i osvajanje titule regionalnog prvaka.  

Poslovni ciljevi Kluba su dalje unapređivanje poslovnog sistema, konačna finansijska stabilizacija i osnaživanje tima privrednika i pojedinaca koji će stati uz KK Partizan.

Ostvarenje jednog od poslovnih ciljeva je sa delegatima Skupštine i članovima Upravnog odbora podelio predsednik Partizana Ostoja Mijailović:

"Nasleđeni dugovi prema igračima, trenerima, dobavljačima i zaposlenima koji su od strane Uprave zatečeni 2017. godine su u potpunosti sanirani. Klub nastavlja sa radom na rešavanju drugih finansijskih pitanja, o čemu će biti reči uskoro", poručio je Mijailović.

Takođe, jedan od važnih ciljeva Kluba je proširenje delovanja Fondacije "Dobro pamtim sve", o čemu će odluku doneti članovi Borda Fondacije, predsednik Dragan Kićanović i pptpredsednici Ostoja Mijailović i Novica Veličković.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()