Ognjen Dobrić nije više član Virtusa

Prema pisanju dela srpskih medija Dobrić je prethodnih dana dogovorio povratak u Crvenu zvezdu

20.07.2024. 21:48
  • Podeli:
1680542456-Ognjen-Dobric (1)-642b19adc2120.webp Foto: ABA liga/KK Mega/D. Stjepanović

Srpski košarkaš Ognjen Dobrić nije više član Virtusa, dok su američki košarkaši Vil Klajburn i Met Morgan kompletirali sastav vicešampiona Italije za predstojeću sezonu, saopštio je danas klub iz Bolonje.

Na zvaničnom sajtu Virtusa objavljen je sastav Virtusa za sledeću sezonu, a među igračima na koje će računati trener Luka Banki nema Dobrića, koji je prema pisanjima dela srpskih medija prethodnih dana dogovorio povratak u Crvenu zvezdu.

Umesto klasične objave o potpisu Klajburna (34) i Meta Morgana (26) za Virtus, iz kluba su samo saopštili spisak igrača na koje će trener Banki moći da računa u sezoni 2024/25.

Na spisku su: Nikola Akele, Marko Belineli, Devonte Kakok, Vil Klajburn, Isaija Kordinije, Momo Dijuf, Andrejs Gražulis, Daniel Haket, Met Morgan, Alesandro Pajola, Akile Polonara, Toko Šengelija, Rikardo Viskonti i Ante Žižić.

Virtus je prošle sezone bio vicešampion Italije, a u Evroligi je izgubio finale plej-ina od Baskonije pa nije uspeo da se domogne plasmana u plej-of.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()