"Orlove" će u Pariz ispratiti puna Arena: Sve karte za meč protiv Grčke su rasprodate

Prvi meč na Olimpijskim igrama naš tim će odigrati protiv Amerike 28. jula

22.07.2024. 15:20
  • Podeli:
srbija kss-6697803f9c72e.webp Foto: Košarkaški Savez Srbije

Košarkaška reprezentacija Srbije će večeras odigrati polsednji pripremni meč pred Olimpijske igre. Pravi spekatkl nas očekuje u Areni s obzirom na to da će se uz naše momke na parketu pojaviti i najveće zvezde grčke košarke.

Naime, kako prenosi KSS, sve karte za ovaj meč su rasprodate. Ovo i nečudi s obzirom na to da svi jedva čekaju spektakl u kom će se suočiti Janis Adetokumbo i Nikola Jokić, jedne od najvećih zvezda, bivši i sadašnji MVP najjače lige sveta.

Tim Svetislava Pešića slavio je protiv Japana u jučerašnjem meču, a svoje takmičenje na Olimpijskim igrama počeće 28. jula protiv Sjedinjenih Američki Država. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()