Ovo će Grobare razočarati: Mario Hezonja izabrao novi klub

Hrvatski košarkaš ne krije da je navijač Partizana, ali za sada ne pomišlja na dolazak u Beograd

03.06.2024. 16:00
  • Podeli:
Mario Hezonja-646cb79c6e0b0.webp Foto: Sara Radovanović/Tanjug

Hrvatski bek Mario Hezonja postigao je dogovor sa Barselonom, kako prenose katalonski mediji.

Govorilo se dosta o mogućem povratku Marija Hezonje u Barselonu, a sada je mnogo izvesnije da će se isti dogoditi. Jer, usmeni dogovor je tu. Ništa još nije potpisano, javljaju katalonski mediji i nije nemoguće da se situacija preokrene.

On će izvesno napustiti Real Madrid i pronaći novi angažman. Panatinaikos je takođe moguća destinacija, a dogovor sa Barselonom bi mogao da propadne ukoliko Hrvat dobije unosniju ponudu, ističe ova radio stanica.

Panatinaikos bi mogao da ponudi više novca za Hezonju i to je klub koji se najviše puta pominjao za njegovu narednu destinaciju.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()