Panter emotivno o Željku i Partizanu: To je previše osetljiva tema

On je pojačao redove Barselone

22.06.2024. 15:31
  • Podeli:
Kevin Panter-6605d6de11304.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Bivši košarkaš Partizana, Kevin Panter govorio je o vremenu provedenom u crno-belom dresu. Naime, on je Basketnews govorio o Partizanu, prelasku u Barselonu i drugim košarkaškim stvarima.

Nije želeo previše da priča o rastanku sa crno-belima...

"To je previše osetljiva tema i prerano je da pričam o tome. Siguran sam da ćemo u nekom trenutku pričati o tome, ali ne znam da li ću ja prvi pričati. Vrlo sam povezan sa tim klubom i želim da to tako ostane, nema ljutnje. Nekada moraš da doneseš tešku odluku i da uradiš ono što se mora. Neće svi razumeti tvoje odluke jer ljudi ni ne znaju šta se tačno dešava", kaže Panter.

TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

"Nisam bio zbunjen, jako dobro poznajem trenera Obradovića jer smo tri godine radili zajedno. Jasno mi je, ako se tako oseća i to sve prolazi kroz glavu, on zna kako mu je. Siguran sam da ništa loše nije mislio. Kao što sam rekao i ranije sve je super, možda nešto neko nije razumeo i loše preneo, ne znam. On je uvek iskren i uvek će ti reći ono što misli i zbog toga ga poštujem", rekao je Panter.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()