Partizan dočekuje Asvel: Bez obzira na sve Poceko je dao karakter timu

Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti, poziva na oprez Željko Obradović

02.01.2024. 10:58
  • Podeli:
željko obradović tanjug-65887b92aff73.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Košarkaši Partizana igraju u Beogradu protiv ekipe Asvela u 18. kolu Evrolige.

Košarkaši Partizana se nalaze na 9. mestu na tabeli sa devet pobeda i osam poraza, dok je Asvel poslednji sa samo dva trijumfa i čak 15 poraza.

Trener Partizana Željko Obradović na meču sa Asvelom ne može da računa na Aleksu Avramovića i Uroša Trifunovića, dok Zek Ledej nije trenirao sa ekipom uoči meča.

"Asvel je tim koji je u svim utakmicama, otkako je Poceko došao, pokazao ono što njega krasi kao trenera, a to je karakter. I u svim utakmicama su bili veoma blizu da pobede. Košarka je takav sport da su izgubili i neke mečeve koje je bilo praktično nemoguće izgubiti. Maksimalno poštovanje, naravno sa željom da otvorimo ovu godinu dobrom utakmicom i pobedom", rekao je Obradović.

Prvi meč između košarkaša Partizana i Asvela odigran je 12. oktobra prošle godine u Francuskoj u okviru drugog kola Evrolige, a crno-beli su slavili rezultatom 88:62.

Utakmica između Partizana i Asvela igra se u utorak, od 20.45 u "Štark areni". Iz Partizana je saopšteno da se ulazi u dvoranu otvaraju dva sata pre početka utakmice. 
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()