Pešić danas objavljuje spisak "Orlova" za Olimpijske igre u Parizu

Naši momci su savladali ubedljivo savladali Grke u poslednjoj proveri

23.07.2024. 08:45
  • Podeli:
Svetislav Pešić_Michael Conroy AP Tanjug-64f7058137f6c.webp Foto: Michael Conroy / AP / Tanjug

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić posle pobede nad Grčkom (94:72) rekao je da će konačan spisak igrača za Olimpijske igre saopštiti 23. jula.

"Najvažnije sa ove utakmice je da smo imali kontinuitet od početka do kraja. Svaku četvrtinu smo dobili i to je veoma važno, kao i što smo "digli" ritam odbrane", rekao je Pešić na konferenciji za medije.

Pešić je upitan kad će saopštiti konačan spisak.

"Večeras ćemo da sednemo sa sportskim direktorom i sa medicinskom stafom i donećemo odluku. Svi su ovi momci dali maksimum, ta ekipa naravno da ne može da se razvija bez pomoći igrača koji nisu igrali dovoljno minuta i ova ekipa ima kontinuitet i zato to nije laka odluka, ali... Uvek je svaki igrač važan, ali ekipa je najvažnija, sutra ćemo doneti odluku definitivno oko svega toga. Ima vremena, niko nas ne požuruje, pa ćemo da vidimo. Dejan Davidovac je bolje, ali videćemo sutra da li će biti u 12", dodao je Pešić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()