Petrušev poslao poruku Olimpijakosu: "Uvek ću navijati za crveno-bele, hvala za razumevanje"

Srpski reprezentativac stiže kao veliko pojačanje za Crvenu zvezdu

23.10.2024. 15:35
  • Podeli:
Filip Petrušev1-6565cf34a2718.webp Foto: BC Olympiacos

Filip Petrušev će pojačati Crvenu zvezdu pošto je iz Olimpijakosa stigao na pozajmicu do kraja sezone.

 

On se oglasio na svom Instagram nalogu gde je poslao snažnu poruku Olimpijakosu, navijačima i čelnicima grčkog kluba.

"Nije zbogom, vidimo se! Uvek ću navijati za crveno-bele, saigrače, trenere i čitavo osoblje. Posebno hvala predsednicima (braći) Angelopulos za sjajan odnos i razumevanje moje situacije", poruka je 24-godišnjaka na Instagramu.

Podsećanja radi, celo leto je trajala saga oko njegovog dolaska u Zvezdu, a sada je konačno i završena. Može se reći da se ovaj transfer desio u najboljem trenutku za crveno-bele, s bozirom na to da je prvi centar tima, Džoel Bolomboj povređen i van terena će biti najmanje šest nedelja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()