Sada i zvanično: Srbija domaćin Grčkoj u generalnoj probi pred Olimpijske igre

Pravi spekakl u Beogradskoj areni

16.07.2024. 18:01
  • Podeli:
nikola jokić, 28 avg 2022 - foto profimedia-66672f3e5da2a.webp Foto: Profimedia

Samo dan nakon utakmice sa Japanom, košarkaška reprezentacija Srbije odigraće prijateljsku utakmicu sa selekcijom Grčke u ponedeljak 22. jula u Beogradskoj Areni.

Selekcija Svetislava Pešića pobedila je posle produžetka u meču koji je možda bio i ključan za plasman “Orlova” na Mundobasket na kojem će narednog leta osvojiti srebro.

Srbija i Grčka će odigrati prijateljsku utakmicu u najvećoj srpskoj dvorani, a taj duel trebalo bi da predstavlja generalnu probu za obe ekipe pred start olimpijskog turnira u Lilu. Tačan termin meča će biti naknadno određen.

Selekcija koju vodi Vasilis Spanulis ima zakazan duel sa Portorikom u utorak uveče, dok Srbiju čekaju okršaji u Abu Dabiju sa Australijom i SAD.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()