Zvezda potvrdila: Filip Petrušev se vraća na Mali Kalemegdan

Navijači konačno dočekali pojačanje iz Olimpijakosa

23.10.2024. 12:50
  • Podeli:
Filip Petrušev-64a7f4133d17b.webp Foto: Profimedia

Juče je Miško Ražnatović nagovestio da će Filip Petrušev pojačati Crvenu zvezdu, a sada je stigla i zvanična potvrda kluba sa Malog Kalemegdana.

Najpre je to medijima na treningu potvrdio trener crveno-belih, Janis Sferopulos, a potom i klub na svojim društvenim mrežama.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da se u klub u sredu vratio naš nekadašnji član i reprezentativac Srbije Filip Petrušev!

Filip je sa klubom potpisao ugovor do kraja sezone, i time pojačao ekipu na poziciji 4 i 5.

KK Crvena zvezda Meridianbet tako je ostvario važnu pobedu i posle višenedeljnih pregovora angažovao igrača koji je imao izričitu želju da se vrati u naš klub", saopšteno je iz redova crveno-belih.

Ovim je Zvezda dobila veliko pojačanje na visokim pozicijama, a ostaje da vidimo kada će srpski reprezentativac odigrati prvi zvaničan meč za crveno-bele.

Srpski centar je posle "crveno-belih" bio član Filadelfije i Sakramenta, a od novembra 2023. je član Olimpijakosa.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()