Sferopulos pred utakmice u Dubaiju: Imamo velike ambicije

Zvezda u nedelju od 17 sati gostuje Dubaiju i počinje odbranu trofeja u ABA ligi

20.09.2024. 21:15
  • Podeli:
Janis Sferopulos-65cfadc8281b0.webp Foto: KSS

 Nova sezona je pred nama, prva utakmica je protiv Dubaija. Nova ekipa, koja ima velike ambicije, prvi put će učestvovati u ABA ligi i generalno u evropskoj košarci. Za nas je veoma važno da dobro startujemo sezonu, koja će biti duga, rekao je trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos.

Zvezda u nedelju od 17 sati gostuje Dubaiju i počinje odbranu trofeja u ABA ligi.

"Želim da poručim da ćemo se boriti na svakoj utakmici za pobedu, od prve predstojeće protiv ekipe Dubaija. Trenirali smo i pripremali se da budemo spremni za predstojeće utakmice. Želim ekipi mnogo zdravlja, što manje povreda imamo biće bolje za nas. U svim takmičenjima u kojima učestvujemo idemo utakmicu po utakmicu i borimo se za naše ciljeve", istakao je Sferopulos.

Zvezdin Kapiten Branko Lazić rekao je da ekipu očekuje start sezone i to protiv tima koji je formiran tokom leta vrlo dobrim igračima.

"Radili smo vrlo vredno po povratku iz Rusije i sa optimizmom dočekujemo prvi meč. Opšta mesta za nas su uvek ista kao i prethodnih sezona: čvrsto u odbrani, pridržavanje plana i dogovora iz svlačionice, uz maksimalan respekt za protivnika, a Dubai je tim, bez obzira što je debitant koji svakako zaslužuje poštovanje. Naša velika želja je da startujemo u novoj sezoni dobro“ poručio je Lazić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()