Veliki preokret: Jago Dos Santos odlučio da ostane u Zvezdi?

Klub sa Malog Kalemegdana ubedio Brazilca da ostane

27.06.2024. 18:15
  • Podeli:
Jago dos Santos ABA League_Dragana Stjepanovic-65f02f68d4d7e.webp Foto: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanovic

Iako se činilo da će Crvena zvezda ostati bez svog plejmejkera Jaga Dos Santosa  koji je dobio izuzetno bogatu ponudu iz Rusije, izgleda da do toga neće doći.

Ponuda iz Rusije za Brazilca je premašila  čak i milion evropskih novčanica. Ipak, Zvezda je zasukla svoje rukave i uspela je jačom ponudom da ga ubedi da ostane, saznaje Telegraf.

Podsećanja radi, on ima i validan ugovor sa crveno-belima, ali i klauzulu prema kojoj ukoliko zaintersovana strana uplati 200.000 dolara na ime obeštećenja, Dos Santos može da promeni sredinu.

Po svemu sudeći, Brazilac će ostati u Beogradu, a ova odluka i ne čudi s obzirom na njegove ranije izjave da mu je lepo u srpskoj prestonici, te da nema nameru da menja klub.

Naravno, navijačima je brzo prirastao srcu i postao jedan od miljenika pa ih je vest o njegovom odlasku zabrinula što su mu poručivali prethodnih dana i putem društvenih mreža.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()