Grbićeva Poljska bolja od Srbije: Meč odluke protiv Slovenaca

Još jedna prilika za plasman na Olimpijske igre

22.06.2024. 18:56
  • Podeli:
Odbojkaška reprezentacija Srbije-66641064f1c54.webp Foto: Odbojkaški savez Srbije

U trećem meču poslednjeg vikenda Lige nacija, odbojkaši Srbije izgubiili su od Poljske koju sa klupe predvodi naš Nikola Grbić,  3:2 (21:25, 25:21, 18:25, 25:22, 11:15).

Naši su se dva puta se vraćali iz minusa, ali na kraju su Poljaci pokazali zašto su trenutno najbolje ranagirani tim na svetu.

Odbojkaši Srbije trijumfom protiv Polajak mogli su već da potvrde kartu za Pariz, ali i dalje ništa nije izgubljeno i "plava četa" nastavljaja put ka Olimpijskim igrama već u nedelju.

Tada je čeka meč protiv Slovenije u 21 sat, a pratiće i ishod duela Kube i Poljske od 13.00, gde bi u slučaju pobede Poljaka već mogla da se slavi olimpijska norma.

Na FIVB rang listi Srbija je trenutno na 10. mestu i sada ima 260,08 bodova, a Kuba je 11. sa 251,69 bodova.

Kako svi mečevi Lige nacija donose bodove za FIVB rang listu, a na osnovu nje će 24. juna biti odlučeno pet preostalih učesnika Olimpijskih igara.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()