Nemanja Petrić neće više igrati za odbojkašku reprezentaciju Srbije

Petrić je od 2007. godine i debija za reprezentaciju odigrao 136 utakmica, učestvovao na šest evropskih šampionata, tri svetska i u čak 10 izdanja Svetske lige/Lige nacija

21.04.2023. 21:12
  • Podeli:
Odbojka_lopta_Foto Pixabay-6440490ecb8a9.webp Foto: Pixabay / Ilustracija

Srpski odbojkaš Nemanja Petrić objavio je na društvenim mrežama da je okončao reprezentativnu karijeru.

"San, motivacija, odgovornost, borba, poštovanje, uspeh, ponos, čast… Sve su to reči i emocije, koje me vežu za ovaj meni sveti dres i grb Srbije. Svaka priča ima svoj početak i kraj, pa tako i ova moja reprezentativna. Bila mi je velika čast draga moja Srbijo, a tvoj dres će ostati moja najveća nagrada. Hvala ti Srbijo", napisao je između ostalog 35-godišnji Petrić na Instagramu.

Petrić je od 2007. godine i debija za reprezentaciju odigrao 136 utakmica, učestvovao na šest evropskih šampionata, tri svetska i u čak 10 izdanja Svetske lige/Lige nacija. Kao kapiten je predvodio reprezentaciju do osvajanja evropskog zlata 2019. a učestvovao je i u osvajanju evropskih bronzi 2013. i 2017, kao i u osvajanju srebrne medalje u Svetskoj ligi 2015. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()