Neko zna, neko voli: Nedović nosi sat skuplji od stana u Beogradu - pogledajte ovu zver

Da li je ovo najlepša Daytona?

04.07.2024. 23:30
  • Podeli:
nemanja nedović mina milutinovic Antonio AhelATAImages-646611186cf8a.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon završene sezone, srpski košarkaš Nemanja Nedović uživa u potpuno zasluženom odmoru.

As Crvene zvezde objavio je fotografiju sa odmora, a mnogima je za oko zapao detalj na ruci iskusnog košarkaša.

Naime, Nedović na ruci nosi skupoceni Roleks od 84.950 evra, o čemu je pisao specijalizovani sajt "Sat na ruci".

"Nemanja Nedović uživa na zasluženom odmoru noseći na ruci prelepu Rolex Daytona ref. 116506 proizvedenu u 40mm platinastom kućištu sa ledeno plavim brojčanikom na kome se na poziciji časovnih indeksa nalazi 8 baguette sečenih dijamantskih indeksa. Na njegovom zglobu je poslednja serija platinum Daytone sa platinastim poklopcem jer se od 2023. godine proizvodi serija sa safirnim staklom na pozadini kroz koje se vidi novi automatski mehanizam 4131. Nedovićevu Daytonu pokreće kalibar 4130 koji nema skeletonizovani zlatni rotor. Da li je ovo najlepša Daytona", stoji u objavi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()