Bravo majstore: Kecmanović nakon velike borbe u drugom kolu Vimbldona

Meč je trajao dva sata i 40 minuta

01.07.2024. 22:19
  • Podeli:
kecmanovic AP PhotoKirsty Wigglesworth-66830f04c9850.webp Foto: AP PhotoKirsty Wigglesworth

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je večeras u prvom kolu pobedio Indijca Sumita Nagala 6:2, 3:6, 6:3, 6:4.

 Meč je trajao dva sata i 40 minuta.

 Kecmanović je 52. teniser sveta, dok je Nagal 73. igrač na ATP listi.

Kecmanović će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Holanđanina Talona Grikspora koji je danas u prvom kolu pobedio Kolumbijca Danijela Galana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()