Navijamo sat za Novaka: Đoković protiv Frica igra u pola noći

Srbin i Amerikanac su treći meč na Rod Lejver areni

22.01.2024. 09:36
  • Podeli:
novak đoković, australijan open - 19 jan 2024 - profimedia (4)-65ab5c8d4470f.webp Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković igraće u utorak oko 4.30 časova po centralnoevropskom vremenu protiv Amerikanca Tejlora Frica u četvrtfinalu Australijan opena, saopštili su organizatori prvog grend slem turnira sezone.

Meč između Đokovića i Frica planiran je kao treći duel dana na "Rod Lejver areni". Pobednik ovog duela sastaće se u polufinalu Australijan opena sa boljim iz meča između Italijana Janika Sinera i Rusa Andreja Rubljova.

Fric je trenutno 12. teniser sveta, a u karijeri je odigrao osam mečeva protiv Đokovića. Srpski teniser je dobio svih osam duela.

Đoković brani titulu na Australijan openu, pošto je prošle godine u finalu pobedio Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 7:6 (7:4), 7:6 (7:5).

Srpski teniser će u Melburnu pokušati da stigne do 11. titule na Australijan openu i 25. grend slem trofeja u karijeri.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()