Nesvakidašnja odluka organizatora: Đoković i Fric treniraju zajedno pred međusobni duel

Nije praksa, ali se dešava

05.09.2023. 10:48
  • Podeli:
novak reuters-64ed79fe66ea2.webp Foto: Reuters

Novak Đoković će pred četvrtfinalni duel sa Tejlorom Fricom, trenirati na istom terenu u isto vreme sa Tejlorom Fricom.

Nesvakidašnja odluka organizatora zbog gustog rasporeda mečeva i treninga na terenu "Artur Eš" dovela je do gužve, pa je jedino moguće rešenje bilo da dvojica protivnika doviju po pola terena za sparing trening. 

Poslednja priprema za meč, koji počinje u 20 časova, zakazana je za 17 časova. 

Nije praksa da igrači koji se sastaju treniraju u isto vreme na istom terenu, ali nije baš ni da se nije dešavalo.

Ista situacija viđena je na Rolan Garosu, kada je Novak pred meč sa Huanom Pablom Variljasom, trenirao upravo sa Peruancem na "Filip Šatrije" stadionu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()