Poznat termin Đokovićevog meča: Ne volim da igram protiv Britanaca

Kiša je danas i juče pravila velike probleme organizatorima na Vimbldonu

03.07.2024. 17:20
  • Podeli:
novak djokovic AP PhotoKirsty Wigglesworth-668426781d2b3.webp Foto: AP PhotoKirsty Wigglesworth

 Srpski teniser Novak Đoković će meč drugog kola Vimbldona protiv Britanca Džejkoba Fernlija igrati u četvrtak od 14.30, saopštili su danas organizatori takmičenja. 

Đoković i Fernli otvaraju sutrašnji dan na Centralnom terenu, a imajući u vidu da on ima krov, meč će početi bez obzira da li u Londonu pada kiša. 

Srbin je priznao da ništa ne zna o Britancu koji je dobio Alehandra Mora Kanjasa sa 7:5, 6:4, 7:6 (12), što mu je bio tek drugi meč na ATP turu.

"Moram da odradim domaći zadatak. Gledaću njegov meč i videti protiv koga igram. Nikada ne volim da igram protiv Britanaca. Za mene je najvažnije da se dobro osećam, da mi je telo u stanju da izdrži pet setova", rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Kiša je danas i juče pravila velike probleme organizatorima, ali i teniserima, jer su mnogi morali da igraju jedan meč u dva dana. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()