Sjajne vesti za Zvereva - povreda ipak nije teže prirode

Navijači nemačkog tenisera mogu odahnuti

10.07.2024. 22:10
  • Podeli:
Aleksandar Zverev Indijan Vels AP PhotoRyan Sun_Tanjug-65eec752b9985.webp Foto: AP Photo/Ryan Sun/Tanjug

Izjava brata Aleksandera Zvereva zabrinula je tenisku javnost da bi nemački teniser mogao da propusti predstojeće Olimpijske igre u Parizu zbog povrede kolena.

Međutim, najnoviji nalazi donose dobru vest. Nemac bi ipak mogao da brani zlato osvojeno u Tokiju.

"Sve je čisto – ništa! Bio je na skeneru i ništa nije pronađeno, sve je u redu. Bilo je sumnji, pošto je bilo mnogo tečnosti i krvi u kolenu", rekao je stariji brat Zvereva za "Bild".

Podsetimo, Zverev je zbog problema sa kolenom bio sprečen da odigra na višem nivou u meču protiv Tejlora Frica, postojao je strah i da će morati da odustane od OI, ali kako za sad stvari stoje, ukoliko ne bude osećao bol gotovo izvesno će biti spreman za Pariz.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()