Srpski duel na US Openu: Đoković se plasirao u treće kolo, Đere mu predao meč

 Težak meč za oba tenisera trajao je dva sata i 12 minuta.

29.08.2024. 08:16
  • Podeli:
novak đoković us open AP PhotoFrank Franklin II tanjug-66d0114df2ac6.webp Foto: AP PhotoFrank Franklin II Tanjug

Novak Đoković plasirao se u treće kolo teniskog turnira Ju-Es opena u Njujorku, nakon što mu je Laslo Đere predao meč.

Srpski duel u drugom kolu Ju-Es opena okončan je posle dva seta, a Đere je predao meč Đokoviću u trenucima kada je gubio 6:4, 6:4, 2:0.

Težak meč za oba tenisera trajao je dva sata i 12 minuta. 

Đokoviću će u narednom kolu rival biti Aleksej Popirin pošto je  Australijanac bio bolji od Pedra Martineza iz Španije sa 3:0 u setovima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()