Stručnjaci ne veruju u Srbina: Đokoviću predviđaju šokantan poraz na Vimbldonu

Novak danas igra protiv Runea

08.07.2024. 12:20
  • Podeli:
novak đoković, 4 jul 2024 - foto Reuters (2)-668853acdbc98.webp Foto: Reuters

Teniski sajtovi "Tennis 365" i "Tennis.com" nisu ubeđeni u uspeh Novaka Đokovića na Vimbldonu. Oni navode da Novak nije izgledao baš najbolje tokom turnira, što je i očekivano zbog operacije kolena, obavljene 5. juna.

Ističe se da je oporavak impresivan, ali i da Đoković ne izgleda da je u formi kojom bi naudio Karlosu Alkarazu i Janika Sinera.

"Đoković do sada nije izgledao ubedljivo i mogao bi da doživi šokantan poraz pre finala", zaključak je njihove analize.

Takođe, najviše se uzdaju u Alkaraza, kome predviđaju pobedu nad Janikom Sinerom u polufinalu.

Kao razloge, uz fizičke probleme, navode i ne preterano sjajnu formu ove sezone, kao i manje procente servisa.

"Rune ima jak servis, može da pogodi sve sa osnovne linije, ima samopouzdanje. Rune je jedan od retkih tenisera koji protiv Đokovića izađu i osećaju se kao da su bolji", piše u tekstu "Tennis.com".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()