Teniseri žale što Alkaraz propušta Australijan open

Tenis je težak, takmičenja se čine da su beskrajna, rekao je Frensis Tiafo

07.01.2023. 14:06
  • Podeli:
Frances Tiafo-63b96992f1fa9.webp Foto: Profimedia

Američki teniseri Tejlor Fric i Frensis Tiafo izjavili su da veruju da će prvi igrač sveta Karlos Alkaraz brzo da se oporavi od povrede, prenose australijski mediji.

Alkaraz je objavio da se povlači sa Australijan opena, koji počinje 16. januara u Melburnu zbog povrede desne noge. On zbog povrede trbušnog zida nije igrao ni na završnom mastersu u Torinu.

Fric tvrdi da je naporan kalendar glavni razlog povreda Alkaraza.

"Mlad je, ima samo 19 godina. Ali da li je to znak koliko je igračima teško da se oporave od tako kratkih pauza između slemova? Tenis je težak, takmičenja se čine da su beskrajna. Iskreno govoreći, čini se da je svaki drugi dan negde u blizini veliki turniri", kazao je Tiafo.

On je ponovio da je Alkaraz talentovan igrač.

"Šteta što se povredio, nedostajaće mi. Potreban je tenisu, a ja obožavam da gledam njegove mečeve. Samo, neće mi nedostajati ako ja moram da se nadmećem sa njim, to nikako ne volim", zaključio je Tiafo.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()