Za sada ništa od 100. titule: Đoković položio oružje pred Sinerom u finalu Šangaja

Meč su iz lože gledali bivši teniser Rodžer Federer i jedan od najboljih tenisera današnjice Karlos Alkaraz

13.10.2024. 12:22
  • Podeli:
novak đoković, 12 okt 2024 - Reuters-670b9e390e9b7.webp Foto: Reuters

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je finale mastersa u Šangaju - Janik Siner je savladao Srbina sa 2:0 (7:6, 6:3) za sat i 39 minuta.

Ni Siner ni Đoković nisu imali nijednu brejk priliku u prvom setu, pa se igrao taj-brejk. U njemu je Siner bio mnogo bolji, poveo je 4:0, pa 6:3. Italijan nije iskoristio prvu, ali jeste drugu set loptu i rezultatom 7:4 osvojio prvi set.

U drugom setu Siner kod vođstva 2:1 pravi brejk i to mu je bilo dovoljno da meč privede kraju, pošto Đoković nije stigao ni do jedne brejk lopte u celom meču.

Đoković u Šangaju nije uspeo da osvoji jubilarnu 100. titulu u karijeri, a novu priliku za to imaće na mastersu u Parizu koji počinje 26. oktobra. 

Meč su iz lože gledali bivši teniser Rodžer Federer i jedan od najboljih tenisera današnjice Karlos Alkaraz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()