Deda koji je udario maloletnika na Novom Beogradu ide u bolnicu: Veštak dao izveštaj o njegovom stanju

Veštak utvrdio da je osumnjičeni za nasilničko ponašanje na Novom Beogradu neuračunljiv

16.06.2024. 15:51
  • Podeli:
napad na novom beogradu serbialive_beograd-666eede70c966.webp Foto: Instagram/PrintScreen/serbialive_beograd

Osumnjičenom za nasilničko ponašanje u holu zgrade na Novom Beogradu određen je pritvor i on će, nakon mišljenja veštaka o njegovoj neuračunljivosti biti smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Okrivljeni P.S. (70) zadržan je u petak, a na teret mu se stavlja da je u holu zgrade na Novom Beogradu rukama i štapom udario maloletnog oštećenog koji je zadobio lake telesne povrede, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Danas je u prostorijama tužilaštva okrivljenog pregledao veštak psihijatar koji je dao mišljenje da je okrivljeni neuračunljiv, te da postoji ozbiljna opasnost da će boravkom na slobodi učiniti novo krivično delo, nakon čega je Treći osnovni sud u Beogradu na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu doneo rešenje kojim se prema okrivljenom određuje pritvor i kojim se smešta u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()