Dojava o bombi u Novom Pazaru: Policajci proveravaju sportsku halu

U toku je kontradiverzioni pregled dvorane

08.12.2023. 20:38
  • Podeli:
novi pazar dojava instagram@indexonline-657370aa0b71b.webp Foto: Screenshot Instagram@Indeksonline

Dojava o postavljenoj bombi stigla je večeras sportsku dvoranu Pendik u Novom Pazaru.

Kako se vidi na snimku koji je objavio indeksonline, policija je izašla na lice mesta.

Dojava je stigla nakon završetka skupa Odbora naselja Lug, Sandžačke demokratske partije, na kojem je bio prisutan ministar Husein Memić, piše indeksonline.

U toku je kontradiverzioni pregled dvorane kako bi se temeljino proverio prostor i identifikovala bilo kakva pretnja od eksplozivnih naprava.

Vlasti apeluju na saradnju građana i mole ih za strpljenje tokom ovog procesa, ističući da je cilj osigurati bezbednost svih prisutnih i rešiti ovu ozbiljnu situaciju bezbedno i efikasno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()