Razočarao navijače Partizana: Hezonja otkrio gde će igrati naredne sezone

On nikada nije krio da je veliki navijač crno-belih

13.06.2024. 11:40
  • Podeli:
mario hezonja - tanjug-6427eba07f509.webp Foto: Tanjug

Prethodnih dana se hrvatski košarkaš Mario Hezonja dovodio u vezu sa beogradskim Partizanom, ali po svemu sudeći od toga neće biti ništa. 

Naime, mnogo se spekulisalo gde će on nastaviti karijeru, s obzirom na to da mu ugovor ističe ovog leta.

Pre nekoliko dana je demantovao da se dogovorio sa Realom oko novog, pa su krenule da cirkulišu informacije da bi mogao da pređe u Partizan, između ostalih klubova.

Međutim, izjavom nakon finala španskog prvenstva je jasno stavio do znanja svima gde želi da bude naredne sezone.

"Osećam se loše jer smo izgubili titulu prvaka Evrope u najlošijoj utakmici godine. Želeo bih da vratim navijačima još mnogo titula u predstojećim godinama", rekao je Hezonja i nastavio:

"Takav sam, uvek sam perfekcionista. Ove godine smo izgubili samo jednu utakmicu koju smo igrali loše i izgubili smo titulu. Osećam se veoma loše zbog toga, ali bih voleo da uzvratim našim ljudima, svom klubu, Real Madridu.''

Mario je nastavio sa pohvalama na račun Madriđana.

"Zaista se osećam veoma prijatno, osećam se kao da su moja porodica. Dočekali su me raširenih ruku kada je mnogo ljudi pričalo s.anja koja nisu bila istina. Voleo bih da sve to vratim sa više godina ovde i sa više titula za svoj tim", dodao je Hezonja.

Mario Hezonja nikada nije krio da je navijač Partizana, ali daleko od toga da je navijačka opredeljenost dovoljna da se opredeli za srpski klub, pogotovo kada ste u trci sa najvećim timovima Evrolige.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()