Nakon raskida zvao devojku i pretio da će je polomiti: Saslušan nasilnik koji je pretio bivšoj partnerki

Okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela, navodeći da je to izgovorio u afektu

29.03.2024. 11:26
  • Podeli:
nasilje shutterstock-645cf60621902.webp Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni D.M. (27) na okolnosti izvršenja krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Okrivljenom se stavlja na teret da je krivično delo izvršio na štetu svoje bivše emotivne partnerke na taj način što ju je, nakon raskida emotivne veze uporno zvao na telefon i pretio joj da će je sačekati ispred kuće i da će je ,,polomiti“.

Okrivljeni je priznao izvršenje krivičnog dela, navodeći da je to izgovorio u afektu, a imajući u vidu da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu i da je ranije osuđivan Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da prema osumnjičenom odredi pritvor koji je rešenjem i određen, prenosi Nova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()