Novi detalji porodične drame: Određen pritvor muškarcu iz Zemuna koji je pretukao majku

43-godišnji M.B. uhapšen je 4. avgusta

07.08.2023. 15:08
  • Podeli:
nasilje_pixabay-1665648209619.webp Foto: Pixabay

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je izdat nalog da se protiv M.B. (1985), osumnjičenog da je 4. avgusta ove godine pretukao majku u Zemunu, podnese krivična prijava u redovnom postupku.

Osim toga, izrečene su hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i mera privremene zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja, koje su rešenjem suda produžene za još 30 dana, navodi se u saopštenju.

Kako je izvestilo više beogradskih medija, M.B. je 4. avgusta uhapšen u Beogradu, zbog sumnje da je tukao svoju majku.

Sumnja se da je nakon svađe sa majkom S. M. (60), žrtvi uputio pretnje po život.

Kako je navedeno, posle toga ju je navodno udarao pesnicom u predelu glave i tela, a S. M. je tom prilikom zadobila lake telesne povrede.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()