Preminuo radnik (22) kojem su se lekari borili za život posle nesreće u fabrici u Obrenovcu

Istraga nesreće koja se dogodila 18. oktobra je u toku

21.10.2023. 11:10
  • Podeli:
hitna beograd wikimedia-64fc89057c3ee.webp Foto: Wikimedia

D. L. (22) koji je povređen u fabrici u Obrenovcu 18. oktobra izgubio je bitku za život, saznaje Telegraf.rs. 

Naime oko dva sata posle ponoći 18. oktobra došlo je do nesreće u proizvodnom pogonu kada je jedan radnik poginuo, drugi je bio u kritičnom stanju i lekari su mu se herojski borili za život. Ipak, mladić nije izdržao, preminuo je sinoć.

Do nesreće je došlo kada je tokom rada na mašini "Tocilo" došlo do pucanja kamena i povređena su dvojica radnika. G. C. (43) je preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu.

"On je dete, ima 22 godine. Ima dete od dve godine" kaže kroz suze član porodice.

Podsetimo, istraga nesreće je u toku, a iz kompanije u kojoj se dogodila rekli su da se takva nesreća dosad nije dogodila u drugim zemljama.

"Na rasvetljavanju ovog slučaja su uključene sve nadležne institucije, a kompanija će učiniti sve da se okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio detaljno ispitaju kako se ovako nešto ne bi ponovilo", naveli su iz kompanije.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()