Težak sudar u centru Čačka: Pet osoba povređeno, sudarila se tri automobila

Svi povređeni primljeni su na Urgentno odeljenje u Čačku

23.04.2024. 18:34
  • Podeli:
sudar čačak instagram 192rs-6627e2ed3d654.webp Foto: Instagram@192rs

Prema poslednjim informacijama u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se tokom popodnevnih sati dogodila u širem centru Čačka, pet osoba je povređeno i svi su hospitalizovani u Opštoj bolnici Čačak.

Tri ženske osobe i dve muške osobe povređene su u udesu i primljene na Urgentno-prijemno odeljenje Opšte bolnice u Čačku.

"Svi povređeni primljeni su u stabilnom stanju, u toku je njihova detaljna opservacija i dijagnostika povreda", potvrđeno je  u čačanskoj bolnici.

Do udesa je došlo na uglu Solunske i Obilićeve ulice u širem centru Čačka, kada je došlo do lančanog sudara u kom su učestvovala tri automobila, među kojima su i dva taksi vozila, prenosi BLic.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()