Uhapšen manijak sa Novog Beograda: Mamio decu bombonama, pa napao policajca tokom intervencije

Biće smešten u Specijalnu zatvorsku bolnicu

29.03.2024. 11:11
  • Podeli:
hapšenje_kolumbija_anadolija 1-64c529fc276e8.webp Foto: Anadolija

Po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju osumnjičenog M. L. (51) zbog krivičnog dela ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti Zakona o javnom redu i miru.

Policiji je prijavljeno da je osumnjičeni u prethodnim danima bombonama mamio decu da krenu za njim, te da ga je jedan od roditelja sprečio u tome i pozvao policiju, pa kada su na mesto događaja došlo policijski službenici osumnjičeni je zamahnuo desnom zatvorenom šakom u predelu glave policajca koji se izmakao i lišio slobode osumnjičenog, prenosi Nova.

Imajući u vidu da je veštak utvrdio da se radi o neuračunljivom i procesno nesposobnom licu za koje postoji opasnost da bi boravkom ma slobodi izvršio novo krivično delo, Treći osnovni sud u Beogradu je na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu donelo rešenje o određivanju pritvora prema osumnjičenom i rešenje o smeštanju osumnjičenog u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()