Kremlj: Pažljivo pratimo parlamentarne izbore u Srbiji, pozdravljamo uspeh partije Vučića

Ranije je izborna komisija objavila da koalicija "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", nastavlja da vodi na parlamentarnim izborima u zemlji sa rezultatom od 47,21 odsto glasova nakon obrade 91, 6 odsto glasačkih listića

18.12.2023. 12:03
  • Podeli:
Kremlj_PIXABAY-63982df329f77.webp Foto: Pixabay

Kremlj pažljivo prati parlamentarne izbore u Srbiji, Rusija pozdravlja uspeh partije aktuelnog predsednika republike Aleksandra Vučića, izjavio je novinarima portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

"To je isključivo unutrašnje pitanje Srbije, prijateljske i bratske Srbije. Mi, naravno, pozdravljamo ovaj uspeh gospodina Vučića i nadamo se da će to doprineti daljem razvoju republike", rekao je Peskov.

On je dodao da se Moskva, svakako, nada da će dalje jačanje rusko-srpskog prijateljstva, uzajamno korisne saradnje i obostranog poštovanja biti nastavljeno.

Ranije je izborna komisija objavila da koalicija "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane", nastavlja da vodi na parlamentarnim izborima u zemlji sa rezultatom od 47,21 odsto glasova nakon obrade 91, 6 odsto glasačkih listića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()