Oglasio se Lajčak nakon sastanka sa predsednikom Vučićem u Mostaru

'Potreban hitan napredak u implementaciji Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine'

16.04.2024. 17:34
  • Podeli:
lajcak vucic-661e9a7f65ab2.webp Foto: X/@MiroslavLajcak

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak saopštio je da se danas u Mostaru sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem sa kojim je, kako je naveo, razgovarao o narednim koracima u vezi sa dijalogom.

"U Mostaru sam sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarao i o narednim koracima u dijalogu, predstojećem sastanku glavnih pregovarača, kao i regionalnim dešavanjima", naveo je Lajčak na društvenoj mreži X.

Dodao je da je naglasio da je potreban hitan napredak u implementaciji Sporazuma o putu ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()