Zlatan Elek izabran za novog predsednika Srpske liste

Sednica skupštine stranke održana je danas u Kosovskoj Mitrovici

24.10.2023. 12:38
  • Podeli:
zlatan elek Tanjug-65379e6264eda.webp Foto: Tanjug

Direktor Kliničko bolničkog centra u Kosovskoj Mitrovici, Zlatan Elek, novi je predsednik Srpske liste.

On je izabran na izbornoj skupštini Srpske liste.

Tanjug

Elek će na mestu prvog čoveka Srpske liste smeniti Gorana Rakića.

Nakon izbora Elek je izrazio zahvalnost delegatima Srpske liste na podršci, poverenju i časti koja mu je ukazana i zahvalio se i prethodnom rukovodstvu Srpske liste na zalaganju koje su pokazali u borbi za interese srpskog naroda u izuzetno složenim okolnostima, saopštila je Srpska lista. 

Elek je istakao da će Srpska lista i u narednom periodu biti stožer oko koga će se okupljati srpski narod na Kosovu i Metohiji, kao i da će sve važne političke odluke uvek donositi u koordinaciji sa zvaničnim Beogradom, a u interesu čitavog srpskog naroda čuvajući preko potrebno jedinstvo. 

Elek je direktor KBC Kosovska Mitrovica i vanredni profesor Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici, autor je više stručnih i naučnih radova. Oženjen je i ima troje dece. 

Na današnjoj sednici izabrano je i pet potpredsednika - Dragiša Milović, Ivan Zaporožac, Tanja Vujović, Dragana Antonijević i Dalibor Jevtić.

Takođe, izabrani su i članovi predsedništva Srpske liste i to: Gordana Savić, Srđan Popović, Srđan Vulović, Nemanja Biševac, Slavko Simić, Ivan Todosijević, Verica Ćeranić, Siniša Lazić i Saša Milošević. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()