Ubio partnerku, pa odveo sina (4): Specijalci u Sarajevu uhapsili oca i spasili dete

Na teren je izašla specijalnu jedinicu koja je posle duge potrage pronašla osumnjičenog

13.11.2023. 21:51
  • Podeli:
policija_sarajevo_foto_Armin_Durgut_Pixsell5-1667556481774.webp Foto: Armin Durgut/Pixsell

Muškarac koji je u ponedeljak hicima iz pištolja ubio ženu u Sarajevu uhapšen je posle višečasovne potrage.

Policija je oko 15 časova u jednom stanu u opštini Stari grad pronašla telo E. M. (31) posle čega je na teren poslala specijalnu jedinicu koja je nakon duge potrage pronašla osumnjičenog.

"Utvrđeno je da je smrt nastupila nasilnim putem. Zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u 20.10 sati na području opštine Novo Sarajevo uhapšen je A. B. (34)", naveli su iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Avaz navodi da je A. B. ubio ženu iz pištolja. Kako N1 nezvanično saznaje, E.M. je napustila A.B. i odselila se iz njegovog stana te živela u stanu u ulici Bosanska gde ju je i ubio. Imali su četvorogodišnjeg sina, koji je živeo sa majkom.

Pošto je ubio nesrećnu ženu, sina je, prema nezvaničnim informacijama, poveo sa sobom, u stan u ulici Aleja lipa. Kada su ga policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo locirali, trajali su pregovori kako bi spasili dete. Pregovori su trajali duže, ali su završeni hapšenjem ubice u 20.10 časova.

Dete je spaseno i dobrog je zdravstvenog stanja.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()