Nova tragedija u BiH: Dve osobe nestale, dve spašene kada se prevrnuo čamac na Uni

Dve osobe su, navodi se, uspele da se domognu obale.

07.10.2024. 16:01
  • Podeli:
drina, prevrnuo se čamac sa ilegalnim migrantima kod ljubovije, ljubovija - 22 avg 2024 - Tanjug Mirjana Čvoric Gubelić (3)-66c762919964e.webp Foto: Tanjug/Mirjana Čvoric Gubelić

 Dve od četiri osobe su nestale kada se čamac prevrnuo na reci Uni na području Kozarske Dubice.

Policijska uprava sisačko-moslavačka primila je obaveštenje od granične policije BiH da se na području Kozarske Dubice prevrnuo čamac, piše zagrebački Večernji list.

Dve osobe su, navodi se, uspele da se domognu obale.

Pripadnici HGS S i policija tragaju za dvema nestalim osobama.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()