Više od 20 osoba povređeno u incidentu u Splitu: Palo staklo ispred noćnog kluba

Kako se navodi u policijskom izveštaju, oko 00:15 sati primljena je prijava o padu stakla na Trgu Gaje Blata.

03.07.2024. 09:21
  • Podeli:
hrvatska hitna pomoć profimedia-64492465cbd7f.webp Foto: Profimedia

Jedna osoba je noćas teško povređena zbog pada stakla ispred noćnog kluba u Splitu, a još jedna zadržana na lečenju. Ukupno 24 njih je zatražilo lekarsku pomoć, saopštili su iz hrvatske policije.

Teško povređena osoba je zadržana u bolnici dok su ostali, koji su lakše povređeni, pušteni nakon ukazane lekarske pomoći, prenosi Hina.

Kako se navodi u policijskom izveštaju, oko 00:15 sati primljena je prijava o padu stakla na Trgu Gaje Blata. 

Na mestu događaja obavljen je uviđaj i prema do sada utvrđenom, zbog guranja većeg broja osoba prilikom ulaska u klub, došlo je do pucanja staklene stene.

Index.hr prenosi da se rasprsnulo staklo na izlogu robne kuće, odmah pored ulaza u noćni klub Central u Splitu i da su veliki komadi stakla zasuli mlade koji su čekali u redu da uđu u noćni klub.

Svi povređeni su u dobi od 16 do 20 godina, stranog porekla, uglavnom iz Švedske i Nemačke.

"Dvoje pacijenata je zadržano na bolničkom lečenju, mladić (20) na Klinici za hirurgiju i devojka (16) na Klinici za dečju hirurgiju. Oboje su dobro i izvan životne opasnosti. Ostali su nakon medicinske obrade otpušteni", kazali su iz KBC-a Split.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()