Eksplozija u Čikagu, najmanje šestoro provređenih

Uzrok eksplozije nije utvrđen, a na mesto eksplozije su upućeni pripadnici odeljenja za eksplozive čikaške policije

20.09.2022. 18:10
  • Podeli:
Čikago_Chicago_Foto Pixabay-1663695932416.webp Foto: Pixabay

Najmanje šest osoba je povređeno i hitno prebačeno u bolnice nakon eksplozije u jednoj stambenoj zgradi u Čikagu, saopštili su lokalni zvaničnici.

Eksplozija u trospratnoj stambenoj zgradi od 36 stambenih jedinica u naselju Južni Ostin dogodila se nešto pre 9.30 sati po lokalnom vremenu, javila je agencija AP.

Najmanje 10 vozila hitne pomoći došlo je na mesto nesreće, saopštila je Vatrogasna služba Čikaga i zatražila pomoć u pretraživanju ruševina.

"Tražimo radnu pomoć za pretraživanje ruševina ove građevinske strukture", tvitovala je Vatrogasna služba Čikaga.

Uzrok eksplozije nije utvrđen, a na mesto eksplozije su upućeni pripadnici odeljenja za eksplozive čikaške policije i agenti odeljenja za alkohol, duvan, vatreno oružje i eksplozive Federalnog Istražnog Biroa (FBI).

Vatrogasna služba je potvrdila da stanje tri povređene osobe varira od ozbiljnog do kritičnog.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()