IDF naredio evakuaciju naselja u Kan Junisu nakon raketnih napada

U saopštenju se pozivaju Palestinci koji su u predgrađu Kan Junis u Al-Karari da se evakuišu u humanitarnu zonu koju je odredio Izrael, koji trenutno sprovodi ofanzivu u toj oblasti

15.08.2024. 11:06
  • Podeli:
izraelska vojska idf AP PhotoTsafrir Abayov tanjug-663c77d37989f.webp Foto: AP PhotoTsafrir Abayov Tanjug

Izraelska vojska (IDF) izdala je novu naredbu za evakuaciju Palestinaca u oblasti Kan Junis u južnom pojasu Gaze, nakon nedavnih raketnih napada.

Portparol IDF koji je zadužen za rad sa arapskim medijima pukovnik Avičai Adre, objavio je listu zona koje treba evakuisati, renosi Tajms of Izrael.

U saopštenju se pozivaju Palestinci koji su u predgrađu Kan Junis u Al-Karari da se evakuišu u humanitarnu zonu koju je odredio Izrael, koji trenutno sprovodi ofanzivu u toj oblasti.

Pre racije, IDF je izdao naredbe za evakuaciju za druga područja Kan Junisa.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()