'Izraelski premijer "ne sluša" američkog predsednika': Tramp razgovarao sa Netanjahuom

Bivši predsednik SAD tvrdi da je razgovor biopre "oko dva dana".

13.10.2024. 17:57
  • Podeli:
donald tramp, benjamin netanijahu - 29 nov 2020 - profimedia-66314a1b5ecb2.webp Foto: Profimedia

Bivši predsednik SAD i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je danas da je sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom razgovarao pre "oko dva dana".

Tramp je tako odgovorio na pitanje Foks njuza kada je poslednji put razgovarao sa Netanjahuom.

"Pre oko dva dana došao je u moju kuću Mar-a-Lago na Floridi sa svojom ljupkom ženom", rekao je Tramp, preneo je Rojters.

Tramp je naveo, povodom nedostatka redovne komunikacije između Netanjahua i Džozefa Bajdena usred eskalacije sukoba na Bliskom istoku, da izraelski premijer "ne sluša" američkog predsednika.    

Tramp se sastao sa Netanjahuom u svom odmaralištu u Palm Biču na Floridi u julu. 

To je bio njihov prvi sastanak od kako je Tramp napustio Belu kuću.

Američki predsednik Džozef Bajden takođe je poslednji put razgovarao sa Netanjahuom prošle sedmice, a njih dvojica su imali telefonski razgovor u sredu.

Pre toga su imali telefonski razgovor u avgustu. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()